Orkesterit

Kerhon kaksi orkesteria harjoittelevat leppoisissa tunnelmissa, mutta kuitenkin tavoitteellisesti. Kappaleet soitetaan sovitetuista nuoteista yleensä neliäänisinä. Harjoituksia täydennetään erillisillä koulutuksilla, joissa käsitellään ajankohtaisia aiheita.

Tässä esittelyt molemmista kokoonpanoista.

Tanssiorkesteri

Kuva Antti Kevätlahti

Johtajana director musices Kari Ruotsi. Kappaleiden sovituksista vastaa orkesterin johtaja ja useita kappaleita on sovittanut myös pitkän uran orkesterinjohtajana tehnyt dir. mus. Olli Ylänen. Soittajina on sekä kokeneita muusikoita että aloittelevia harrastelijoita. Orkesteria säestää taitava komppiryhmä.

Ohjelmistoon kuuluu perinteistä suomalaista tanssimusiikkia, muun muassa Suomen Joutsen, Amor amor, Peräkylän humppa, La Playa, Tavallinen tyttö, Houkutus ja Tyttöjen tähden.

Tanssiorkesteri ilahduttaa yleisöään niin palvelutaloissa kuin puistokonserteissakin menevällä tyylillä, jota rikastuttaa Sinikka Järvisen kaunis laulu.

Viihdeorkesteri

Kuva Antti Kevätlahti

Johtajana Taina Laiho. Kappaleiden sovitukset tilataan Keski-Euroopasta tai ne sovittaa orkesterin johtaja. Soittajia kokoonpanossa on tällä hetkellä kuusi. Rummut ja basso täydentävät musiikkiamme. Noudatamme 3+1 –periaatetta: käsi, pää, sydän ja palje. Orkesterimme harjoituksissa on hauskaa!

Ohjelmistossa esimerkiksi Bohemian Rhapsody, Pirates of the Carribean (He’s a Pirate), Fly Me to the Moon, Memory, Little Brown Jug, Star Wars Theme ja The Pink Panther.

Viihdeorkesteri on kokenut kisakävijä ja tuliaisina on useista SM-sijoituksia. Loistaviin suorituksiin orkesterin on johtanut dir. mus. Kauko Tiistola. Hän on myös kasvattanut ja kehittänyt viihdeorkesterin sellaiseksi kuin se tänä päivänä on.